dijous, 27 de febrer de 2014

fàcil i difícil

m'han regalat un pa de pagès de 8oo gr., fet a Sant Miquel de Balenyà, un poblet de la comarca d'Osona: fa la olor típica de la massa mare i és molt bo de gust; els ingredients segons l'etiqueta que ve grapada al paper d'embolicar: farina blanca de blat mòlta a la pedra, aigua i sal marina gris de l'Atlàntic, massa mare natural i llevat natural, (farina, massa i llevat són ingredients procedents de cultiu ecològic); un parell de vegades o tres he provat de fer pa amb massa mare, però no acabo de trobar-li el punt òptim, i sí, en canvi, les dificultats pròpies de quan no saps on vas
.

2 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

Mai no he fet pa, però el reconec com el primer dels aliments, company de tots els camins i de totes les aventures.

matilde nuri i espona ha dit...

hola,
és ben cert que un bon pa millora tots els menjars

gràcies per comentar
una abraçada