dilluns, 4 de novembre de 2019

10N

Cinc anys després, no ha canviat gaire l'assumpte: posem-hi 10N en lloc de 9N, Escola Bertí en lloc de IES E.Xammar, i ja ho tindrem. L'alegria ha minvat. La intensitat, no. 

dimarts, 4 de novembre de 2014


criteris

si hi ha un concepte sòlid en el qual podem dipositar la nostra confiança, sense por de veure-la frustrada, és el que té per base les humanitats: entronca amb el passat i ens projecta cap el futur, explica la història de les guerres i dels exilis i dels esdeveniments polítics transcendents, ens interpel·la amb acurada i vivaç dialèctica, genera esperança com pertoca a un referent, no es deixa posar preu, estima i es fa estimar, gaudeix i fa gaudir; en definitiva, parlem del criteri que mai respondrà a consignes prefixades, perquè no transita per circuits interessats ni practica la cagarel·la ni mossega els esquers que pengen de l'ham...

viurem el nou 9N amb alegria, il·lusió, intensitat d'emocions i agraïment infinit cap a les persones que comparteixen amb nosaltres un tarannà:
  • la meva urna és a: I.E.S. Eugeni Xammar, a L'Ametlla del Vallès.
  • la meva il·lusió: viure en una societat participativa on tothom que vulgui pugui pensar per si mateix.
  • la meva demanda: evitar l'endogàmia.
  • la meva esperança: intacta

2 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

Quin aparador més ben coronat de llibres...
Els escriptors vivim dues vegades, la nostra vida i la dels llibres, i en tenim molta satisfacció, si no monetària, sí espiritual.
Una abraçada del color de la magrana, també pròdiga en fruits cristal·lins.

... i escaig ha dit...

Gràcies, Olga
És certa, aquesta doble satsfacció íntima, motor de totes les apostes creatives. I, si no hi ha res més, és perquè ens estreny el jou.

Abraçada de retorn, ben roja i dolceta, nítida
.